Kausi ohi? Aika huoltaa, puhdistaa, päivittää, kunnostaa!

kasvihuonevalaisin

Kauden päätteeksi paikat kuntoon

Monella viljelijällä on kauden hiljaisin vaihe käsillä. Se on otollinen hetki päivittää valaisimet, pestä ja desinfioida paikat puhtaaksi, huoltaa koneet ja päivittää automatiikkaa. Toisin sanoen luoda hyvä perusta tulevalle kaudelle.

Helteeltä löydät ratkaisut kaikkiin huolto- ja päivitystarpeisiisi. 

Valaistukseen panostaminen kannattaa - meiltä sekä HPS että Led -ratkaisut

Ushion HPS-polttimot saavat kiitosta tehokkuudestaan sekä siitä, että niillä on erittäin pitkä vaihtoväli. Niiden suorituskyky on myös erinomainen.

Ushion kaikki komponentit kehitetty ja valmistettu EU:ssa.

Valikoimassamme mm. 

  • HORTURION® HPS DE Sarja 
  • HORTURION® HPS E40 Sarja

Ota yhteyttä ja kysyy lisää tai pyydä tarjousta Ushion laadukkaista HPS-polttimoista asiantuntijaltamme:

Jesse Helle, 040 156 5407, jesse.helle@helle.fi 

UshioLogo

Ushio valaistus
Fluence-led

Led-valaistukseen päivittäminen on viime aikojen energiakriisin ja sähkönhintojen nousun myötä noussut monelle viljelijälle ajankohtaiseksi ja rationaaliseksi päätökseksi. 

Fluencen led-ratkaisulla pienennät varjopinta-alaa ja säästät energiakustannuksissa halusitpa sitten vaihtaa tai täydentää ledeillä.

Kysy tarjousta: Jesse Helle, 040 156 5407, jesse.helle@helle.fi 

Puhtaus on puoli ruokaa

Tuotantotilojen, linjastojen ja välineiden huolellinen peseminen ja desinfiointi on oleellinen osa kasvituholaisten ja -tautien ennaltaehkäisyä ja siksi tärkeä toimenpide hoitaa huolellisesti.

Desinfiointiin saat Helteeltä tehokkaat ja laaja-alaiset desinfiointiaineet ja -tarvikkeet niin kasvihuoneen ja viljelyvälineiden desinfiointiin kuin henkilöhygieniaankin.

  • Desinfiointiaineet. Toimitamme tehokkaat ja turvalliset desinfiointiaineet, jotka soveltuvat kasvihuoneen ja viljelyvälineiden desinfiointiin ja sopivat toimittamiimme desinfiointitarvikkeisiin.
  • Desinfiointiportti desinfioi tehokkaasti sekä kädet että jalat kasvihuoneelle tultaessa ja sieltä lähdettäessä.
  • Desinfiointipyyhkeet ovat helppo ja nopea tapa puhdistaa ja desinfioida pintoja. Pyyhkeet ovat tehokkaita viruksia (mm. noro, Covid-19, polio), bakteereja, hiivoja ja sieniä vastaan.
  • Seinään asennettavat käsidesin annostelijat ovat aikamme välttämättömyyshyödykkeitä.
  • Desinfiointimatto on erinomainen apu jalkineiden ja pyörien desinfiointiin kasvihuoneviljelmillä. Maton materiaali on desinfiointikemikaaleja kestävää, siistiä reikämuovia.

Pelit ja vehkeet tiensä päässä?

Aika ajoin tuotantovälineet vaativat päivitystä, jotta tulevien kausien onnistuminen olisi varmemmissa käsissä. Uuden tekniikan, uusien kasvatuspöytien, uuden automatiikan tai uusien koneiden ja laitteiden hankinta ja käyttöönotto on ehdottomasti järkevintä ajoittaa tuotantokausien väliin. 

Tutustu valikoimaamme tarkemmin alla olevien linkkien kautta ja pyydä tarjous!

Kuvassa Nivolator pystypuhallin, joka pitää lämpötilan ja hiilidioksidimäärän tasaisena koko kasvihuoneessa.

Nivolator
Hyvää joulua

Jouluterveisemme

Haluamme antaa joululahjamme hyvään tarkoitukseen ja tänä vuonna lahjan saajaksi valikoitui Icehearts ry:n Turun jaosto. Icehearts ry tekee ennaltaehkäisevää lastensuojelutyötä, jotta yksikään lapsi ei jäisi

Lue lisää