Yritys

Puutarhaliike Helle Oy on vuonna 1988 perustettu puutarha-alan tukkumyyntiliike. Tuotelajitelmaamme kuuluvat kaikki viljelijän omassa tuotannossaan tarvitsemat tuotantovälineet siemenistä ja kasvualustoista kasvihuonerakenteisiin ja tekniikkaan.

Toiminta-ajatuksemme on tarjota puutarha-alan ammattiviljelijöille korkealaatuiset, luotettavat ja kustannustehokkaat välineet kannattavaan ja kilpailukykyiseen tuotantoon. Tätä toiminta-ajatusta toteutamme hyvällä henkilöstön asiantuntemuksella sekä suorilla kontakteilla maailman johtaviin siemenjalostajiin ja tarviketoimittajiin.

Noutovarastomme ja pääkonttorimme sijaitsee Liedon Vanhalinnassa Turun läheisyydessä. Ruotsinkielistä Pohjanmaata palvelee aluekonttorimme Närpiössä. Lisäksi alueellinen edustaja- ja jälleenmyyjäverkostomme kattaa koko Suomen aina pohjoisinta Lappia myöten.

Samaan konserniin kuuluvat myös Koroisten Puutarha Oy, Elektro-Valo Oy, A.M.Ozoli (Latvia), Horticom OÜ (Baltia). Puutarhaliike Helle Oy toimii emoyhtiönä ja edellä mainitut ovat tytäryhtiöitä

Missio - tehtävämme, yhtiön olemassaolon oikeutus

Olemme ammattiviljelijän luotettava kumppani

Visio - haavekuvamme tulevaisuudesta

Kannattavasti kasvava monialayritys, jonka juuret ovat puutarha-alalla

Arvot, jotka heijastuvat kaikessa toiminnassamme: