Kasvatuspöydät ja -kourujärjestelmät

Helteeltä vihannesten kasvatuskourut, laadukkaat kasvatuslinjat salaateille ja yrteille, sekä erilaiset kasvatuspöydät tarpeiden mukaan.

Kasvatuskouru räätälöidään asiakkaan tarpeen mukaan. Yleisin leveys kourulle on 75 mm. Reiän koko ja kourun pituus suunnitellaan asiakkaan tarpeiden mukaiseksi. Materiaaliksi voi valita PVC tai PVC-C, joka on höyrynkestävä.

Green Meteorin kasvatuskourut ovat saumattomat, muovipinnoitteiset metalliset viljelykourut tomaatille ja kurkulle. Saatavilla eri leveyksin (100-400 mm). Green Meteorin kasvatuskourut toimitetaan asiakkaalle kaikkien tarvittavien lisävarusteiden kanssa.

Salaattilinjat. Laadukkaat DHS:n salaatti- ja yrttilinjastot tehdään kokemuksella ja laadulla asiakkaan toiveiden mukaisesti. Linjasto voi olla täysin automaattinen tai perinteinen järjestelmä, jossa keruu ja istutus toteutetaan työntekijöiden voimin.

Taimikasvatuslinjastot lasketaan sopivan kokoiseksi kasvatuslinjaston mukaan.

Kasvatuspöytiä on saatavilla niin myymäläpöytiä, siirrettäviä automatisoituja pöytiä asiakkaan mittojen mukaan, kuin rullapöytiäkin. Vuoksi ja luode rullapöytä, EBB/FLOD-alusta, on hyvä valinta kasvihuoneeseen, kun halutaan optimoida tilankäyttö ja mahdollistaa vaivaton pääsy kasvien hoitoon. Pöytien kastelu voidaan hoitaa altakasteluna tai tipuilla.

Yhteyshenkilö:

Jesse Helle

Kasvihuonerakentaminen, viljelypöydät, salaattilinjat, kasvatuskourut, verhot