YaraVita® -tuotekampanja käynnissä nyt!

YaraVita Actisil

Uuden vuoden kunniaksi järjestämme YaraVita® -kampanjan yhdessä Yaran kanssa!

Kun ostat 31.3.2023 mennessä vähintään 40 litraa YaraVita®-lehtilannoitteita tai -biostimulantteja, saat YaraVita® -suojalasit ja -käsineet kaupan päälle.

YaraVita®-biostimulantit vahvistavat kasvin stressinsietokykyä ja parantavat tutkitusti sadon määrää ja laatua. YaraVita-biostimulantit sopivat myös luomuviljelyyn. 

YaraVita®-lehtilannoitteet puolestaan korjaavat ravinnepuutoksia, jolloin vältetään menetykset sadon määrässä ja laadussa.

Lisää hyödyllistä ja mielenkiintoista tietoa YaraVita® lehtilannoitteista ja -biostimulanteista löydät Yaran sivuilta: yaravita-biostimulantit ja yaravita-lehtilannoitteet

Helle toimittaa laajan skaalan myös muita Yaran tuotteita. Uutuutena esimerkiksi vesiliukoinen YaraRega® avomaan viljelyyn.

Toimi heti ja tilaa omat Yara-tuotteesi edullisesti ennakkoon Helteeltä! Tilaamalla nyt, varmistat toimitukset kevääksi.

Soita ja tilaa tai kysy lisää: 020 740 2400.

Spapperi kylvökone

Helle ja Spapperi yhteistyöhön!

Helle toimii jatkossa perinteikkään ja tunnetun italialaisen Spapperin avomaanviljelykoneiden myyjänä Suomessa. Olemme yhteistyöstä erittäin innoissamme!  Spapperi valmistaa avomaanviljelykoneita tehtävään kuin tehtävään. Koneet räätälöidään mitoiltaan asiakkaan

Lue lisää