YaraVita® -tuotekampanja käynnissä nyt!

YaraVita Actisil

Uuden vuoden kunniaksi järjestämme YaraVita® -kampanjan yhdessä Yaran kanssa!

Kun ostat 31.3.2023 mennessä vähintään 40 litraa YaraVita®-lehtilannoitteita tai -biostimulantteja, saat YaraVita® -suojalasit ja -käsineet kaupan päälle.

YaraVita®-biostimulantit vahvistavat kasvin stressinsietokykyä ja parantavat tutkitusti sadon määrää ja laatua. YaraVita-biostimulantit sopivat myös luomuviljelyyn. 

YaraVita®-lehtilannoitteet puolestaan korjaavat ravinnepuutoksia, jolloin vältetään menetykset sadon määrässä ja laadussa.

Lisää hyödyllistä ja mielenkiintoista tietoa YaraVita® lehtilannoitteista ja -biostimulanteista löydät Yaran sivuilta: yaravita-biostimulantit ja yaravita-lehtilannoitteet

Helle toimittaa laajan skaalan myös muita Yaran tuotteita. Uutuutena esimerkiksi vesiliukoinen YaraRega® avomaan viljelyyn.

Toimi heti ja tilaa omat Yara-tuotteesi edullisesti ennakkoon Helteeltä! Tilaamalla nyt, varmistat toimitukset kevääksi.

Soita ja tilaa tai kysy lisää: 020 740 2400.

Hyvää joulua

Jouluterveisemme

Haluamme antaa joululahjamme hyvään tarkoitukseen ja tänä vuonna lahjan saajaksi valikoitui Icehearts ry:n Turun jaosto. Icehearts ry tekee ennaltaehkäisevää lastensuojelutyötä, jotta yksikään lapsi ei jäisi

Lue lisää