YaraVita® -tuotekampanja käynnissä nyt!

YaraVita Actisil

Uuden vuoden kunniaksi järjestämme YaraVita® -kampanjan yhdessä Yaran kanssa!

Kun ostat 31.3.2023 mennessä vähintään 40 litraa YaraVita®-lehtilannoitteita tai -biostimulantteja, saat YaraVita® -suojalasit ja -käsineet kaupan päälle.

YaraVita®-biostimulantit vahvistavat kasvin stressinsietokykyä ja parantavat tutkitusti sadon määrää ja laatua. YaraVita-biostimulantit sopivat myös luomuviljelyyn. 

YaraVita®-lehtilannoitteet puolestaan korjaavat ravinnepuutoksia, jolloin vältetään menetykset sadon määrässä ja laadussa.

Lisää hyödyllistä ja mielenkiintoista tietoa YaraVita® lehtilannoitteista ja -biostimulanteista löydät Yaran sivuilta: yaravita-biostimulantit ja yaravita-lehtilannoitteet

Helle toimittaa laajan skaalan myös muita Yaran tuotteita. Uutuutena esimerkiksi vesiliukoinen YaraRega® avomaan viljelyyn.

Toimi heti ja tilaa omat Yara-tuotteesi edullisesti ennakkoon Helteeltä! Tilaamalla nyt, varmistat toimitukset kevääksi.

Soita ja tilaa tai kysy lisää: 020 740 2400.

Ennaltaehkäise kasvintuhoojat ajoissa

Miten ennaltaehkäistä kasvintuhoojia? Ennaltaehkäise kasvintuhoojat riittävän ajoissa. Ennaltaehkäisevät toimenpiteet etenkin vaikeille kasvitaudeille ovat välttämättömyys. Kasvitaudit ja tuhohyönteiset aiheuttavat vuosittain sadonmenetyksiä, laadun heikkenemistä sekä koko kasvuston

Lue lisää
Helle päivä - Save the Date 2023

Helle-päivä tulee taas – varaa 28.7. kalenteriin!

Helle ja Koroisten Puutarha järjestävät yhdessä perinteisen Helle-päivän asiakkailleen ja päämiehilleen Liedon Vanhalinnassa, Helteen toimistolla perjantaina 28.7.2023. Kutsut tarkempine tietoineen ja ilmottautumisohjeineen lähetetään sähköpostitse lähiviikkoina. 

Lue lisää