Orvokit ja 100% kierrätettävät ruukut ne yhteen soppii!

Orvokki KP-super teracotta

Orvokkikampanja - käynnissä nyt!

Uuden alkaneen vuoden kunniaksi Helteellä on käynnissä orvokkikampanja! Loistavissa väreissä kukkivat KP-Super sekä Linda -lajikesarjojen siemenet myydään nyt kampanjahintaan. Tarjous on voimassa niin kauan kuin tavaraa riittää!

KP-Super F1 sarja on kookaskukkainen sarviorvokkilajike, joka sopii erityisen hyvin aikaisiin amppeli- ja ruukkuistutuksiin. Kukinta alkaa aikaisin ja on runsasta. KP-Super täyttää suuremmatkin amppelit nopeasti haarautuvan kasvutapansa ansiosta.

KP-Super sarjan väriloistoa

Linda F1 on tarhaorvokkilajike ja sillä on myös suuret kukat. Kukkien halkaisija on peräti 8-9 cm. Lindan kasvutapa on tuuhea ja kompakti. Sillä on tanakat kukkavarret ja se kehittää runsaasti kukkia jo taimivaiheessa. Linda sarja sietää hyvin sekä matalia että korkeita lämpötiloja ja on erinomainen viljeltäväksi varhaiskevään myyntikautta varten! Se sopii kuitenkin myös viljeltäväksi kesäolosuhteissa syksyn markkinoille. Linda on aikainen, viljelyaika noin 11-13 viikkoa. Sarja on geneettisesti matalakasvuinen, joten kasvunsääteitä kannattaa käyttää maltillisesti.

Linda sarjan esimerkkivärejä.

Teku Baseline ruukut - vastuullisempi vaihtoehto perinteisille mustille ruukuille

Pöppelmann TEKU on rakentanut vahvan maineen alalla tuottamalla viljelyruukkuja ja viljelyjärjestelmiä ammattiviljelijöille. Yritys on pitkään valmistanut niin kutsuttuja Circular 360-suljettuun kiertojärjestelmään kuuluvia ruukkuja. Ne on valmistettu PIR:stä tai PCR:stä tavoitteena säästää resursseja ja edistää kestävämpää puutarhataloutta.

Circular 360 -sarjaa on nyt täydennetty Baseline-sarjan harmailla ruukuilla, jotka tulevat korvaamaan nykyiset kierrätykseen kelpaamattomat mustat ruukut.

Teku Baseline ruukkusarja

Baseline ruukut ovat valmistettu pääasiallisesti kierrätysmateriaaleista, ja ne ovat sertifioitu 100 prosenttisesti uudelleen kierrätettäväksi. (the cyclos-HTP Institute)

Baseline ruukkujen harmaa väri helpottaa lajittelua mahdollistaen materiaalin säilymisen kierron sisällä. Pöppelmannin mukaan Baseline-tekniikkaa tullaan laajentamaan myös muihin tuotesarjoihin.

Euroopan lainsäädäntö vaatii ja edistää entistä voimakkaammin kiertotaloutta, jotta Euroopassa keskityttäisiin tulevaisuudessa kierrätettäviin tuotteisiin. Pöppelmann on asettanut itselleen kunnianhimoisia tavoitteita: Vuoteen 2025 mennessä kaiken sisäisesti tuotetun pakkausmateriaalin tulisi olla 100 prosenttisesti kierrätettävää.

Baseline-ruukut saatavilla myös suomen- ja ruotsinkielisellä printillä:

"Viljelty Suomessa | Odlad i Finland"

"Valmistettu pääasiallisesti kierrätysmateriaalista. 100% uudelleen kierrätettävä" "Tillverkad huvudsakligen av återvunndet material. 100% återvinningsbart"

Hyvää joulua

Jouluterveisemme

Haluamme antaa joululahjamme hyvään tarkoitukseen ja tänä vuonna lahjan saajaksi valikoitui Icehearts ry:n Turun jaosto. Icehearts ry tekee ennaltaehkäisevää lastensuojelutyötä, jotta yksikään lapsi ei jäisi

Lue lisää