Myyjäksi meille? Haku avoinna Lietoon ja Närpiöön!

 

Kokenut puutarha-alan asiantuntijamyyjä sekä Lietoon että Närpiöön

Puutarhaliike Helle Oy on vuonna 1988 perustettu puutarha-alan tukkumyyntiliike. Olemme ammattiviljelijän luotettava kumppani ja tuotevalikoimaamme kuuluvat kaikki viljelijän omassa tuotannossaan tarvitsemat tuotantovälineet siemenistä ja kasvualustoista kasvihuonerakenteisiin ja tekniikkaan. Yrityksessä työskentelee 25 henkilöä.

Nyt etsimme vahvistukseksemme kahta innostunutta ja aktiivista myyjää, joilla on vankka kokemus puutarha-alalta. Työ koostuu siementen ja tarvikkeiden myynnistä kukkien ja vihannesten ammattiviljelijöille. Olet viljelijän luotettava kumppani, joka löytää ratkaisut heidän tarpeisiinsa. Pidät yhteyttä asiakkaisiin sekä asiakasvierailuilla, puhelimitse että sähköpostitse.

Monipuolisten työtehtävien lisäksi tarjoamme hyvän työilmapiirin ja asiantuntevat työkaverit.

Odotamme sinulta:
– kiinnostusta ja mieluiten myös kokemusta viljelystä tai maataloudesta
– myyntihenkisyyttä ja hyviä asiakaspalvelutaitoja
– oma-aloitteisuutta, oppimishalukkuutta
– Suomen ja englannin kielen taitoa. Närpiöön hakevalla myös ruotsin kielen taito on välttämätön.
– Ajokorttia

Lisätietoja tehtävästä antaa Niklas Narvanmaa: 0400 721 878 / niklas.narvanmaa@helle.fi.
Hakemukset ja CV:t lähetetään osoitteeseen: lea.laine@helle.fi.

Haastattelemme ehdokkaita jo hakuaikana ja täytämme paikan heti sopivan henkilön löydyttyä. Muistathan ilmoittaa myös palkkatoiveesi.

Spapperi kylvökone

Helle ja Spapperi yhteistyöhön!

Helle toimii jatkossa perinteikkään ja tunnetun italialaisen Spapperin avomaanviljelykoneiden myyjänä Suomessa. Olemme yhteistyöstä erittäin innoissamme!  Spapperi valmistaa avomaanviljelykoneita tehtävään kuin tehtävään. Koneet räätälöidään mitoiltaan asiakkaan

Lue lisää
Hatenboer

Vedenkäsittelystä viljelijälle valttikortti

Kasteluveden puhdistus ja uudelleenkäyttö ovat järkevä ja välttämätön tapa säästää ympäristöä ja pitää viljely kestävämmällä pohjalla. Uusiin kasvihuoneisiin vedenkäsittely ja -kierrätysvalmiudet vaaditaan jo lähtökohtaisestikin, mutta

Lue lisää