Kiitos kuluneesta vuodesta ja Hyvää Joulua!

Suljemme toimipisteemme tänään 23.12. jo klo 13:00

Tänä vuonna annamme lahjamme Suomen Icehearts ry:n Turun jaoksen toiminnan tukemiseen.

 

Icehearts ry:n toiminta käynnistyi Vantaalla vuonna 1996. Tuolloin perustettiin sosiaalinen urheiluseura, jonka tarkoituksena oli ennaltaehkäistä syrjäytymistä joukkueurheilun avulla. Perustamisesta lähtien yhdistyksen tavoitteena on ollut valtakunnallinen järjestö, jotta mahdollisimman moni lapsi saisi mahdollisuuden harrastaa ja tuntea olevansa osa yhteisöä.

 

Helle Oy:n lahjoitus mahdollistaa noin 12 nuoren ja kolmen kasvattajan leirin Eerikkilän urheiluopistossa, jossa lapset pääsevät tutustumaan eri lajivaihtoehtoihin tulevaisuuden harrastuksia silmällä pitäen.

 

Vielä kerran oikein mukavaa ja rauhallista joulunaikaa!

Tervetuloa uusille nettisivuillemme!

Helteen nettisivut ovat uudistuneet! Uusilta sivuiltamme löydät hyvää perustietoa yrityksestämme, tuoteryhmistämme ja tuotevalikoimastamme, mutta myös ajankohtaisia vinkkejä, suosituksia ja uutisia. Tervetuloa tutustumaan! Puutarha-ala kehittyy kovaa

Lue lisää

Puutarhaliike Helle mukana E-Lepaalla!

Käy tutustumassa sivuilla uutuuksiimme ja tuttuihin luottotuotteisiimme osoitteessa: https://lepaa.fi/naytteilleasettaja/puutarhaliike-helle-oy/ E-Lepaa tarjoaa sisältöä myös omalla youtube-, instagram- ja facebook-kanavillaan. @lepaanayttely.

Lue lisää