Kiitos kuluneesta vuodesta ja Hyvää Joulua!

Suljemme toimipisteemme tänään 23.12. jo klo 13:00

Tänä vuonna annamme lahjamme Suomen Icehearts ry:n Turun jaoksen toiminnan tukemiseen.

 

Icehearts ry:n toiminta käynnistyi Vantaalla vuonna 1996. Tuolloin perustettiin sosiaalinen urheiluseura, jonka tarkoituksena oli ennaltaehkäistä syrjäytymistä joukkueurheilun avulla. Perustamisesta lähtien yhdistyksen tavoitteena on ollut valtakunnallinen järjestö, jotta mahdollisimman moni lapsi saisi mahdollisuuden harrastaa ja tuntea olevansa osa yhteisöä.

 

Helle Oy:n lahjoitus mahdollistaa noin 12 nuoren ja kolmen kasvattajan leirin Eerikkilän urheiluopistossa, jossa lapset pääsevät tutustumaan eri lajivaihtoehtoihin tulevaisuuden harrastuksia silmällä pitäen.

 

Vielä kerran oikein mukavaa ja rauhallista joulunaikaa!

Ennaltaehkäise kasvintuhoojat ajoissa

Miten ennaltaehkäistä kasvintuhoojia? Ennaltaehkäise kasvintuhoojat riittävän ajoissa. Ennaltaehkäisevät toimenpiteet etenkin vaikeille kasvitaudeille ovat välttämättömyys. Kasvitaudit ja tuhohyönteiset aiheuttavat vuosittain sadonmenetyksiä, laadun heikkenemistä sekä koko kasvuston

Lue lisää
Helle päivä - Save the Date 2023

Helle-päivä tulee taas – varaa 28.7. kalenteriin!

Helle ja Koroisten Puutarha järjestävät yhdessä perinteisen Helle-päivän asiakkailleen ja päämiehilleen Liedon Vanhalinnassa, Helteen toimistolla perjantaina 28.7.2023. Kutsut tarkempine tietoineen ja ilmottautumisohjeineen lähetetään sähköpostitse lähiviikkoina. 

Lue lisää