Kiitos kuluneesta vuodesta ja Hyvää Joulua!

Helle toivottaa kaikille oikein hyvää joulunaikaa! Tänäkin vuonna annamme joululahjamme Suomen Icehearts ry:n Turun jaoksen toiminnan tukemiseen.

Icehearts ry:n toiminta käynnistyi Vantaalla vuonna 1996. Tuolloin perustettiin sosiaalinen urheiluseura, jonka tarkoituksena oli ennaltaehkäistä syrjäytymistä joukkueurheilun avulla. Perustamisesta lähtien yhdistyksen tavoitteena on ollut valtakunnallinen järjestö, jotta mahdollisimman moni lapsi saisi mahdollisuuden harrastaa ja tuntea olevansa osa yhteisöä.

Helle Oy:n lahjoituksella tuetaan noin 16 nuoren leiriä Kisakallion urheiluopistossa, ja lisäksi rahalla ostetaan joululahjoja vähävaraisten perheiden lapsille ja nuorille. On ilo olla mukana tukemassa näin tärkeää toimintaa.

Vielä kerran oikein mukavaa ja rauhallista joulua!

YaraVita Actisil

YaraVita® -tuotekampanja käynnissä nyt!

Uuden vuoden kunniaksi järjestämme YaraVita® -kampanjan yhdessä Yaran kanssa! Kun ostat 31.3.2023 mennessä vähintään 40 litraa YaraVita®-lehtilannoitteita tai -biostimulantteja, saat YaraVita® -suojalasit ja -käsineet kaupan

Lue lisää
Spapperi kylvökone

Helle ja Spapperi yhteistyöhön!

Helle toimii jatkossa perinteikkään ja tunnetun italialaisen Spapperin avomaanviljelykoneiden myyjänä Suomessa. Olemme yhteistyöstä erittäin innoissamme!  Spapperi valmistaa avomaanviljelykoneita tehtävään kuin tehtävään. Koneet räätälöidään mitoiltaan asiakkaan

Lue lisää