Vedenkäsittelystä viljelijälle valttikortti

Hatenboer

Kasteluveden puhdistus ja uudelleenkäyttö ovat järkevä ja välttämätön tapa säästää ympäristöä ja pitää viljely kestävämmällä pohjalla. Uusiin kasvihuoneisiin vedenkäsittely ja -kierrätysvalmiudet vaaditaan jo lähtökohtaisestikin, mutta ratkaisuja löytyy onneksi myös olemassa oleviin kasvihuoneisiin. Helteellä on tarjota sopiva vedenpuhdistusratkaisu eri kokoisiin ja näköisiin tarpeisiin.

 

Käänteisosmoosilaite tekee nollavettä vaikka merivedestä

Hatenboerin käänteisosmoosilaite suodattaa sisään tulevan veden tarkasti suoloista, bakteereista ja viruksista, jolloin tuloksena syntyy täysin puhdasta nollavettä. Nollavesi on omiaan kasteluun ja sumutukseen kasvihuoneessa.

Helle on juuri asentanut Hatenboerin käänteisosmoosilaitteen Suomen suurimmalle tomaatinviljelijälle Sven Sigg Ab:lle, joka on erittäin tyytyväinen Helteen toimittamaan ratkaisuun.

”Meillä oli ongelmia raakaveden huonossa laadussa, joten päätimme hankkia vedenkäsittelylaitoksen Helteeltä. Heidän kanssaan keskustellen tulimme tulokseen, että Hatenboerin käänteisosmoosilaitos sopisi tarpeisiimme. Käyttöönoton jälkeen voimme todeta, että saamme puhdasta nollavettä, jolla on erittäin positiivinen vaikutus tuotantoon ja ympäristöön. Olemme erittäin tyytyväisiä sijoitukseen ja asennamme myös Helteen Vitalite UV-suodattimet.

-Patrik Sigg, Sven Sigg AB

 

Paluuveden puhdistus mahdollistaa uusiokäytön

Hatenboer suodatin puhdistaa myös paluuveden, jolloin vesi voidaan uusiokäyttää aina uudelleen ja uudelleen. Valikoimastamme löytyy myös näppärä UV-suodatin samaan tarkoitukseen.

Lannoitteista kertyy paluuveteen suolaa. NONA+ suolanpoistaja poistaa lannoitteesta kertyneen suolan, jotta vesi voidaan kierrättää. NONA+ on kompakti ja helppokäyttöinen eikä vaadi verkkovirtaa oman aurinkokennonsa ja akkunsa ansiosta

Veden uusiokäyttö on fiksua sekä taloudellisesti että ekologisesti!

 

Ota rohkeasti yhteyttä myyjiimme ja kysy juuri sinun tarpeisiin parhaiten sopivasta vedenpuhdistusratkaisusta!

Peter Kortell
Närpiö ja Pohjanmaa
040 484 8649
040 484 8649
peter.kortell@helle.fi

Antti Soininen
muu Suomi
0400 293 080
antti.soininen@helle.fi

Hyvää joulua

Jouluterveisemme

Haluamme antaa joululahjamme hyvään tarkoitukseen ja tänä vuonna lahjan saajaksi valikoitui Icehearts ry:n Turun jaosto. Icehearts ry tekee ennaltaehkäisevää lastensuojelutyötä, jotta yksikään lapsi ei jäisi

Lue lisää